• Fa'ailoga Taua e faasaga ile Myopia: Hyperopia Reserve

O le aHyperopiaRfaasao?

E faasino i le optic axis o pepe faatoa fananau mai ma tamaiti aoga faataitai e le oo atu i le tulaga o tagata matutua, ina ia oo atu le vaaiga o loo latou vaaia i tua o le retina, fausia physiological hyperopia.O lenei vaega o le diopter lelei o le mea lea na matou taʻua o Hyperopia Reserve.

I se tulaga lautele, o mata o pepe faatoa fananau mai e hyperopic.Mo tamaiti i lalo o le 5 tausaga le matutua, o le tulaga o le vaʻai masani e ese mai i tagata matutua, ma o lenei tulaga e fesoʻotaʻi vavalalata ma tausaga.

O le le lelei o le tausiga o mata ma le vaʻavaʻai umi i le lau o mea faʻaeletoroni, e pei o le telefoni feʻaveaʻi poʻo le PC PC, o le a faʻavavevave ai le taumafaina o le hyperopia physiological ma mafua ai le myopia.Mo se fa'ata'ita'iga, o se tamaititi e 6-po'o le 7-tausaga le matua o lo'o i ai le hyperopia fa'aagaga o le 50 diopters, o lona uiga e ono va'ai le tamaititi i le aoga tulagalua.

Vaitausaga

Hyperopia Reserve

4-5 tausaga le matua

+2.10 i le +2.20

6-7 tausaga le matua

+1.75 i le +2.00

8 tausaga le matua

+1.50

9 tausaga le matua

+1.25

10 tausaga le matua

+1.00

11 tausaga le matua

+0.75

12 tausaga le matua

+0.50

O le fa'aagaga o le hyperopia e mafai ona manatu o se mea e puipuia ai mata.I le tulaga masani, o le a faʻamautu le axis optic seia oʻo i le 18 tausaga, ma o le diopters o le myopia o le a faʻamautu e tusa ai.O le mea lea, o le fa'atumauina o se fa'aagaga o le hyperopia talafeagai i le aoga fa'ata'ita'i e mafai ona fa'agesegese ai le fa'agasologa o le tuputupu a'e o le mata, ina ia aua ne'i vave fa'afuase'i le myopia o tamaiti.

Auala e tausia ai se talafeagaihyperopia faaleoleo?

O le gafa, si'osi'omaga ma mea'ai e tele sona sao i le fa'aagaga o le hyperopia a le tamaititi.Faatasi ai ma i latou, o mea e lua e mafai ona pulea e tatau ona sili atu le gauai.

Fa'alesiosiomaga

Ole a'afiaga tele ole si'osi'omaga ole mea fa'aeletoroni.Ua tuuina mai e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi taʻiala mo le taimi e matamata ai tamaiti, e manaʻomia ai e le tatau i tamaiti ona faʻaogaina lau eletise aʻo leʻi atoa le 2 tausaga.

I le taimi lava e tasi, e tatau i tamaiti ona auai malosi i le faamalositino faaletino.E sili atu i le 2 itula o gaioiga i fafo i le aso e taua tele i le puipuia o le myopia.

Mea'ai

O se suʻesuʻega i Saina o loʻo faʻaalia ai o le tupu mai o le myopia e fesoʻotaʻi vavalalata ma le maualalo o le calcium toto.O le taumafaina umi o le suamalie o se mafuaaga taua mo le faʻaitiitia o le calcium toto.

O lea la, e tatau i tamaiti a'oga fa'ata'ita'i ona maua le tu'ufa'atasiga o mea'ai maloloina ma 'ai sina afu, lea o le a i ai se aafiaga tele i le fa'asaoina o le hyperopia fa'asao.