babagan awake dhewe

Diadegake ing taun 2001, Universe Optical wis berkembang dadi salah sawijining produsen lensa profesional terkemuka kanthi kombinasi produksi sing kuat, kemampuan R&D lan pengalaman adol internasional.Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake portofolio produk lensa berkualitas tinggi kalebu lensa saham lan lensa RX gratis digital.

Kabeh lensa digawe saka bahan berkualitas tinggi lan dipriksa lan diuji kanthi tliti miturut kritéria industri sing paling ketat sawise saben langkah proses produksi.Pasar terus ganti, nanging cita-cita asli kanggo kualitas ora owah.

teknologi

Diadegake ing taun 2001, Universe Optical wis berkembang dadi salah sawijining produsen lensa profesional terkemuka kanthi kombinasi produksi sing kuat, kemampuan R&D lan pengalaman adol internasional.Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake portofolio produk lensa berkualitas tinggi kalebu lensa saham lan lensa RX gratis digital.

TECHNOLOGY

Seri MR™

Seri MR ™ minangka bahan urethane sing digawe dening Mitsui Chemical saka Jepang.Nyedhiyakake kinerja optik lan daya tahan sing luar biasa, nyebabake lensa ophthalmic sing luwih tipis, luwih entheng lan kuwat.Lensa sing digawe saka bahan MR kanthi aberasi kromatik minimal lan visi sing jelas.Perbandingan Sifat Fisik...

TECHNOLOGY

Dampak Dhuwur

Lensa impact dhuwur, ULTRAVEX, digawe saka bahan resin atos khusus kanthi resistensi sing apik kanggo dampak lan rusak.Bisa nahan bal baja 5/8-inch sing bobote kira-kira 0,56 ons tiba saka dhuwur 50 inci (1,27m) ing permukaan ndhuwur lensa horisontal.Digawe saka materi lensa unik kanthi struktur molekul jaringan, ULTRA...

TECHNOLOGY

Photochromic

Lensa Photochromic minangka lensa sing owah-owahan warna kanthi owah-owahan cahya njaba.Bisa dadi peteng kanthi cepet ing sinar srengenge, lan transmisie mudhun banget.Sing luwih kuwat cahya, luwih peteng warna lensa, lan kosok balene.Nalika lensa dilebokake maneh ing jero ruangan, warna lensa bisa cepet ilang maneh menyang kahanan transparan asli.Ing ...

TECHNOLOGY

Super Hidrofobik

Super hydrophobic minangka teknologi lapisan khusus, sing nggawe sifat hidrofobik ing permukaan lensa lan ndadekake lensa tansah resik lan cetha.Fitur - Nolak kelembapan lan zat berminyak amarga sifat hidrofobik lan oleophobic - Mbantu nyegah transmisi sinar sing ora dikarepake saka elektroma...

TECHNOLOGY

Lapisan Bluecut

Bluecut Coating Teknologi lapisan khusus sing ditrapake kanggo lensa, sing mbantu mblokir cahya biru sing mbebayani, utamane lampu biru saka macem-macem piranti elektronik.Keuntungan •Perlindhungan paling apik saka cahya biru gawean •Penampilan lensa sing optimal: transmisi dhuwur tanpa warna kuning •Ngurangi silau kanggo m...

Kabar Perusahaan

  • Pira sampeyan ngerti babagan lensa Photochromic?

    Lensa Photochromic, yaiku lensa kaca mata sing sensitif cahya sing kanthi otomatis dadi peteng ing sinar srengenge lan bakal ilang ing cahya sing suda.Yen sampeyan mikir babagan lensa fotokromik, utamane kanggo nyiapake mangsa panas, ana sawetara perkara sing bisa mbantu sampeyan ngerti babagan phot...

  • Kacamata dadi luwih digitalisasi

    Proses transformasi industri saiki maju menyang digitalisasi.Pandemi wis nyepetake tren iki, kanthi harfiah musim semi mlebu menyang masa depan kanthi cara sing ora bisa diduga.Lomba menyang digitalisasi ing industri kacamata ...

  • Tantangan kanggo kiriman internasional ing Maret 2022

    Ing wulan kepungkur, kabeh perusahaan sing duwe spesialisasi ing bisnis internasional prihatin banget amarga kiriman kasebut, amarga kunci ing Shanghai lan uga Perang Rusia / Ukraina.1. Shanghai Pudong Lockdown Supaya bisa ngatasi Covid luwih cepet lan luwih efektif ...

Sertifikat Perusahaan