bab kita

Diadegake ing taun 2001, Universe Optical wis berkembang dadi salah sawijining produsen lensa profesional terkemuka kanthi kombinasi produksi sing kuat, kemampuan R&D lan pengalaman adol internasional.Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake portofolio produk lensa berkualitas tinggi kalebu lensa saham lan lensa RX gratis digital.

Kabeh lensa digawe saka bahan berkualitas tinggi lan dipriksa lan diuji kanthi tliti miturut kritéria industri sing paling ketat sawise saben langkah proses produksi.Pasar terus ganti, nanging cita-cita asli kanggo kualitas ora owah.

teknologi

Diadegake ing taun 2001, Universe Optical wis berkembang dadi salah sawijining produsen lensa profesional terkemuka kanthi kombinasi produksi sing kuat, kemampuan R&D lan pengalaman adol internasional.Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake portofolio produk lensa berkualitas tinggi kalebu lensa saham lan lensa RX gratis digital.

TECHNOLOGY

Seri MR™

Seri MR ™ minangka bahan urethane sing digawe dening Mitsui Chemical saka Jepang.Nyedhiyakake kinerja optik lan daya tahan sing luar biasa, nyebabake lensa ophthalmic sing luwih tipis, luwih entheng lan kuwat.Lensa sing digawe saka bahan MR kanthi aberasi kromatik minimal lan visi sing jelas.Perbandingan Sifat Fisik...

TECHNOLOGY

Dampak Dhuwur

Lensa impact dhuwur, ULTRAVEX, digawe saka bahan resin atos khusus kanthi resistensi sing apik kanggo dampak lan rusak.Bisa nahan bal baja 5/8-inch sing bobote kira-kira 0,56 ons tiba saka dhuwur 50 inci (1,27m) ing permukaan ndhuwur lensa horisontal.Digawe saka materi lensa unik kanthi struktur molekul jaringan, ULTRA...

TECHNOLOGY

Photochromic

Lensa Photochromic minangka lensa sing owah-owahan warna kanthi owah-owahan cahya njaba.Bisa dadi peteng kanthi cepet ing sinar srengenge, lan transmisie mudhun banget.Sing luwih kuwat cahya, luwih peteng warna lensa, lan kosok balene.Nalika lensa dilebokake maneh ing jero ruangan, warna lensa bisa cepet ilang maneh menyang kahanan transparan asli.Ing ...

TECHNOLOGY

Super Hidrofobik

Super hydrophobic minangka teknologi lapisan khusus, sing nggawe sifat hidrofobik ing permukaan lensa lan ndadekake lensa tansah resik lan cetha.Fitur - Nolak kelembapan lan zat berminyak amarga sifat hidrofobik lan oleophobic - Mbantu nyegah transmisi sinar sing ora dikarepake saka elektroma...

TECHNOLOGY

Lapisan Bluecut

Bluecut Coating Teknologi lapisan khusus sing ditrapake kanggo lensa, sing mbantu mblokir cahya biru sing mbebayani, utamane lampu biru saka macem-macem piranti elektronik.Keuntungan •Perlindhungan paling apik saka cahya biru gawean •Penampilan lensa sing optimal: transmisi dhuwur tanpa warna kuning •Ngurangi silau kanggo m...

Kabar Perusahaan

  • Nyegah Buta Nyatakake 2022 minangka 'Taun Visi Anak'

    CHICAGO—Nyegah Buta wis ngumumake 2022 minangka "Taun Visi Anak."Tujuane kanggo nyorot lan ngatasi kabutuhan visi lan kesehatan mata sing maneka warna lan kritis lan ningkatake asil liwat advokasi, kesehatan masyarakat, pendidikan, lan kesadaran, ...

  • Lensa Visi Tunggal utawa Bifokal utawa Progresif

    Nalika pasien pindhah menyang optometrist, dheweke kudu nggawe sawetara keputusan.Dheweke bisa uga kudu milih antarane lensa kontak utawa kacamata.Yen kacamata luwih disenengi, mula kudu milih bingkai lan lensa uga.Ana macem-macem jinis lensa, ...

  • Bahan Lensa

    Miturut prakiraan Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), jumlah wong sing nandhang miopia paling gedhe ing antarane wong sing duwe mata sub-kesehatan, lan wis tekan 2,6 milyar ing taun 2020. Miopia wis dadi masalah global utama, utamane. ser...

Sertifikat Perusahaan