babagan kita

Madeg ing 2001, Universe Optical wis berkembang dadi salah sawijining pabrikan lensa profesional terkemuka kanthi kombinasi produksi, kapabilitas R&D lan pengalaman adol internasional. Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake portofolio produk lensa berkualitas tinggi kalebu lensa stok lan lensa RX bentuk bebas digital.

Kabeh lensa digawe saka bahan berkualitas tinggi lan dititi priksa lan dites miturut kriteria industri paling ketat sawise saben proses produksi. Pasar tetep saya owah, nanging gegayuhan asli kanggo kualitas ora bakal owah.

Babagan PRODUK

teknologi

Madeg ing 2001, Universe Optical wis berkembang dadi salah sawijining pabrikan lensa profesional terkemuka kanthi kombinasi produksi, kapabilitas R&D lan pengalaman adol internasional. Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake portofolio produk lensa berkualitas tinggi kalebu lensa stok lan lensa RX bentuk bebas digital.

TECHNOLOGY

Seri MR ™

Seri MR ™ minangka bahan urethane digawe dening Mitsui Chemical saka Jepang. Nyedhiyakake kinerja lan daya tahan optik sing luar biasa, nyebabake lensa mata sing luwih tipis, luwih entheng lan kuwat. Lensa sing digawe saka bahan MR kanthi aberasi kromatik minimal lan sesanti sing cetha. Perbandingan Properti Fisik ...

TECHNOLOGY

Pengaruh Dhuwur

Lensa berdampak tinggi, ULTRAVEX, digawe saka bahan resin keras khusus kanthi resistensi banget kanggo dampak lan kerusakan. Bisa tahan bal waja 5/8 inci bobote udakara 0,56 ons sing tiba saka dhuwur 50 inci (1,27m) ing ndhuwur lensa ndhuwur sing horisontal. Digawe dening bahan lensa unik kanthi struktur molekul jaringan, ULTRA ...

TECHNOLOGY

Photochromic

Lensa Photochromic minangka lensa sing owah warna kanthi owah-owahan cahya eksternal. Cepet dadi peteng dadi surem, lan transmitansi mudhun mudhun kanthi dramatis. Cahya sing kuwat, warna lensa dadi luwih peteng, lan uga kosok balene. Nalika lensa dipasang maneh ing njero omah, warna lensa bisa cepet bali menyang kahanan transparan asli. The ...

TECHNOLOGY

Super Hydrophobic

Super hydrophobic minangka teknologi nutupi khusus, sing nggawe properti hidrofobik ing permukaan lensa lan nggawe lensa tetep resik lan bening. Fitur - Nolak kelembapan lan zat berminyak amarga sifat hidrofobik lan oleophobic - Mbantu nyegah panularan sinar sing ora dikarepake saka elektroma ...

TECHNOLOGY

Pelapisan Bluecut

Lapisan Bluecut: Teknologi nutupi khusus sing ditrapake kanggo lensa, sing mbantu mblokir lampu biru sing mbebayani, utamane lampu biru saka macem-macem piranti elektronik. Keuntungan • Perlindhungan paling apik saka cahya biru buatan • Tampilan lensa optimal: transmisi dhuwur tanpa warna kekuningan • Nyuda ...

Warta Perusahaan

  • SILMO 2019

    Minangka salah sawijining acara paling penting ing industri oftalmik, SILMO Paris dianakake wiwit tanggal 27 nganti 30 September 2019, kanthi menehi akeh informasi lan sorotan industri optik lan kaca tingal! Saklawasé 1000 peserta pameran ditampilake ing pagelaran kasebut. Iki kalebu ...

  • Pameran Optik Internasional Shanghai

    Pameran Optik Internasional SIOF 2021 Shanghai SIOF 2021 kaping 20 dianakake sajrone 6 Mei 8th 2021 ing konvensi & Konvensi Ekspres Dunia Dunia Shanghai. Iki minangka pameran optik pertama ing China sawise pandemi kena koval-19. Matur nuwun kanggo e ...

  • Universe ngluncurake kacamata kaca khusus

    Panas teka. Universe ngluncurake kacamata kaca khusus kanggo memenuhi macem-macem syarat konsumen. Apa wae sing sampeyan butuh kacamata kaca utawa kacamata resep, kita bisa menehi layanan mandheg. Kasedhiya pirang-pirang atus pilihan warna liyane. Ora mung standar ...

Sertifikat Perusahaan