rreth nesh

E themeluar në vitin 2001, Universe Optical është zhvilluar në një nga prodhuesit kryesorë profesionistë të lenteve me kombinim të fortë të prodhimit, aftësive R&D dhe përvojës ndërkombëtare të shitjes.Ne jemi të përkushtuar për të ofruar një portofol produktesh lentesh me cilësi të lartë, duke përfshirë lentet e disponueshme dhe lentet dixhitale RX me formë të lirë.

Të gjitha lentet janë bërë nga materiale të cilësisë së lartë dhe inspektohen dhe testohen tërësisht sipas kritereve më strikte të industrisë pas çdo hapi të proceseve të prodhimit.Tregjet po ndryshojnë, por aspirata jonë origjinale për cilësinë nuk ndryshon.

teknologjisë

E themeluar në vitin 2001, Universe Optical është zhvilluar në një nga prodhuesit kryesorë profesionistë të lenteve me kombinim të fortë të prodhimit, aftësive R&D dhe përvojës ndërkombëtare të shitjes.Ne jemi të përkushtuar për të ofruar një portofol produktesh lentesh me cilësi të lartë, duke përfshirë lentet e disponueshme dhe lentet dixhitale RX me formë të lirë.

TECHNOLOGY

Seria MR™

Seritë MR™ janë materiali uretani i prodhuar nga Mitsui Chemical nga Japonia.Ai siguron performancë të jashtëzakonshme optike dhe qëndrueshmëri, duke rezultuar në lente okulistike që janë më të holla, më të lehta dhe më të forta.Lentet e bëra nga materialet MR janë me shmangie minimale kromatike dhe vizion të qartë.Krahasimi i vetive fizike...

TECHNOLOGY

Ndikim të lartë

Lentet me ndikim të lartë, ULTRAVEX, janë bërë nga materiali special rrëshirë i fortë me rezistencë të shkëlqyer ndaj goditjes dhe thyerjes.Mund t'i rezistojë topit të çelikut 5/8 inç që peshon afërsisht 0,56 ons duke rënë nga një lartësi prej 50 inç (1,27 m) mbi sipërfaqen e sipërme horizontale të thjerrëzës.Prodhuar nga materiali unik i lenteve me strukturë molekulare të lidhur në rrjet, ULTRA...

TECHNOLOGY

Fotokromike

Lente fotokromike është një lente, ngjyra e së cilës ndryshon me ndryshimin e dritës së jashtme.Mund të errësohet shpejt nën rrezet e diellit dhe transmetimi i tij zvogëlohet në mënyrë dramatike.Sa më e fortë të jetë drita, aq më e errët është ngjyra e lenteve dhe anasjelltas.Kur lentet vendosen përsëri në ambiente të mbyllura, ngjyra e lentës mund të zbehet shpejt në gjendjen origjinale transparente.E ...

TECHNOLOGY

Super hidrofobike

Super hidrofobik është një teknologji e veçantë e veshjes, e cila krijon veti hidrofobike në sipërfaqen e lenteve dhe e bën lentet gjithmonë të pastër dhe të pastër.Veçoritë - Largon lagështinë dhe substancat vajore falë vetive hidrofobike dhe oleofobike - Ndihmon në parandalimin e transmetimit të rrezeve të padëshiruara nga elektroma...

TECHNOLOGY

Veshje Bluecut

Veshje Bluecut Një teknologji e veçantë e veshjes së aplikuar për lente, e cila ndihmon në bllokimin e dritës blu të dëmshme, veçanërisht dritat blu nga pajisje të ndryshme elektronike.Përfitimet •Mbrojtja më e mirë nga drita artificiale blu •Pamja optimale e lenteve: transmetueshmëri e lartë pa ngjyrë të verdhë •Reduktimi i shkëlqimit për m...

Lajmet e Kompanisë

  • Parandalimi i verbërisë shpall vitin 2022 si "Viti i vizionit të fëmijëve"

    CHICAGO—Parandalimi i verbërisë e ka shpallur vitin 2022 si “Viti i Vizionit të Fëmijëve”.Qëllimi është të nënvizojë dhe adresojë vizionin e ndryshëm dhe kritik dhe nevojat për shëndetin e syve të fëmijëve dhe të përmirësojë rezultatet përmes avokimit, shëndetit publik, edukimit dhe ndërgjegjësimit, ...

  • Lente me shikim të vetëm ose bifokale ose progresive

    Kur pacientët shkojnë te optometristët, ata duhet të marrin mjaft vendime.Ata mund të duhet të zgjedhin midis lenteve të kontaktit ose syzeve.Nëse preferohen syzet, atëherë ato duhet të vendosin edhe për kornizat dhe lentet.Ka lloje të ndryshme lentesh,...

  • Materiali i lenteve

    Sipas vlerësimeve të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), numri i njerëzve që vuajnë nga miopia është më i madhi në mesin e njerëzve me sy nën-shëndetësor dhe ka arritur në 2.6 miliardë në vitin 2020. Miopia është kthyer në një problem madhor global, veçanërisht ser...

Certifikata e kompanisë