tentang Kami

Diadegkeun dina 2001, Semesta Optik geus dimekarkeun jadi salah sahiji pabrik lénsa profésional ngarah kalawan kombinasi kuat produksi, R&D kamampuhan jeung pangalaman diobral internasional.Kami didédikasikeun pikeun nyayogikeun portopolio produk lensa kualitas luhur kalebet lensa saham sareng lensa RX bentuk gratis digital.

Sadaya lénsa didamel tina bahan anu berkualitas luhur sareng dipariksa sareng diuji sacara saksama dumasar kana kriteria industri anu paling ketat saatos unggal léngkah prosés produksi.Pasar tetep robih, tapi aspirasi asli urang pikeun kualitas henteu robih.

téhnologi

Diadegkeun dina 2001, Semesta Optik geus dimekarkeun jadi salah sahiji pabrik lénsa profésional ngarah kalawan kombinasi kuat produksi, R&D kamampuhan jeung pangalaman diobral internasional.Kami didédikasikeun pikeun nyayogikeun portopolio produk lensa kualitas luhur kalebet lensa saham sareng lensa RX bentuk gratis digital.

TECHNOLOGY

Runtuyan MR™

Seri MR ™ nyaéta bahan urethane anu didamel ku Mitsui Chemical ti Jepang.Éta nyayogikeun kinerja optik anu luar biasa sareng daya tahan, nyababkeun lénsa ophthalmic anu langkung ipis, langkung hampang sareng langkung kuat.Lénsa anu didamel tina bahan MR kalayan aberasi kromatik minimal sareng visi anu jelas.Babandingan Sipat Fisik...

TECHNOLOGY

Dampak Tinggi

Lensa dampak tinggi, ULTRAVEX, dijieunna tina bahan résin teuas husus kalawan résistansi alus teuing pikeun dampak na pegatna.Éta tiasa nahan bal baja 5/8 inci anu beuratna sakitar 0,56 ons ragrag tina jangkungna 50 inci (1,27m) dina permukaan luhur horisontal lensa.Dijieun ku bahan lensa unik kalayan struktur molekular jaringan, ULTRA ...

TECHNOLOGY

Photochromic

Lensa Photochromic nyaéta lénsa anu warnana robah ku robahna cahaya éksternal.Bisa jadi poék gancang dina cahya panonpoé, sarta transmittance na turun nyirorot.Beuki kuat cahayana, warna lénsa beuki poék, kitu ogé sabalikna.Nalika lénsa disimpen deui di jero rohangan, warna lénsa tiasa gancang luntur deui ka kaayaan transparan aslina.The ...

TECHNOLOGY

Super Hidrofobik

Super hidrofobik nyaéta téhnologi palapis husus, nu nyiptakeun sipat hidrofobik kana beungeut lénsa sarta ngajadikeun lénsa salawasna beresih jeung jelas.Fitur - Ngusir Uap sareng zat berminyak berkat sipat hidrofobik sareng oleophobic - Ngabantosan nyegah pangiriman sinar anu teu dipikahoyong tina éléktroma...

TECHNOLOGY

Palapis Bluecut

Bluecut Coating Téknologi palapis khusus anu dilarapkeun kana lénsa, anu ngabantosan ngahalangan lampu biru anu ngabahayakeun, khususna lampu biru tina sababaraha alat éléktronik.Mangpaat •Panangtayungan pangalusna tina cahaya biru jieunan •Penampilan lensa optimal: transmitansi tinggi tanpa warna yellowish •Ngurangan sorotan pikeun m...

Warta pausahaan

  • Nyegah Buta Nyatakeun 2022 salaku 'Taun Visi Barudak'

    CHICAGO—Nyegah Buta parantos nyatakeun 2022 salaku "Taun Visi Barudak".Tujuanana nyaéta pikeun nyorot sareng ngabéréskeun visi anu beragam sareng kritis sareng kabutuhan kaséhatan panon barudak sareng ningkatkeun hasil ngaliwatan advokasi, kaséhatan masarakat, pendidikan, sareng kasadaran, ...

  • Visi Tunggal atanapi Lensa Bifocal atanapi Progresif

    Nalika pasien angkat ka optometrist, aranjeunna kedah nyandak sababaraha kaputusan.Éta panginten kedah milih antara lénsa kontak atanapi kacamata.Upami kacamata langkung dipikaresep, maka aranjeunna kedah mutuskeun pigura sareng lensa ogé.Aya sababaraha jinis lensa, ...

  • Bahan Lensa

    Numutkeun perkiraan Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO), jumlah jalma anu kaserang myopia mangrupikeun panglobana di antara jalma anu ngagaduhan panon sub-kaséhatan, sareng parantos ngahontal 2,6 milyar dina taun 2020. Miopia parantos janten masalah global utama, khususna. ser...

Sertipikat Perusahaan