tentang Kami

Didirikeun taun 2001, Universe Optical parantos ngembangkeun janten salah sahiji pabrik lensa propésional anu kawéntar ku kombinasi kuat produksi, kamampuan R&D sareng pangalaman penjualan internasional. Kami didaptarkeun pikeun nyayogikeun portopolio produk lénsa kualitas luhur kalebet lénsa stock sareng lénsa RX bébas-bentuk digital.

Sadaya lénsa didamel tina bahan anu berkualitas sareng tuntas dipariksa sareng diuji numutkeun kriteria industri anu paling ketat saatos unggal léngkah prosés produksi. Pasar tetep ngarobah, tapi aspirasi aslina urang pikeun kualitas henteu robih.

Ngeunaan Produk

téknologi

Didirikeun taun 2001, Universe Optical parantos ngembangkeun janten salah sahiji pabrik lensa propésional anu kawéntar ku kombinasi kuat produksi, kamampuan R&D sareng pangalaman penjualan internasional. Kami didaptarkeun pikeun nyayogikeun portopolio produk lénsa kualitas luhur kalebet lénsa stock sareng lénsa RX bébas-bentuk digital.

TECHNOLOGY

Seri MR ™

Seri MR ™ mangrupikeun bahan urétana anu didamel ku Mitsui Chemical ti Jepang. Éta nyayogikeun kinerja optik anu luar biasa sareng daya tahan, ngahasilkeun lensa optalmik anu ipis, langkung énténg sareng kuat. Lensa anu didamel tina bahan MR nyaéta panyimpangan chromatic minimal sareng pandangan anu jelas. Babandingan Pasipatan Fisik ...

TECHNOLOGY

Pangaruh Tinggi

Lénsa pangaruh tinggi, ULTRAVEX, didamel tina bahan résin heuras khusus kalayan résistansi anu hadé pikeun dampak sareng rusak. Éta tiasa tahan bal baja 5/8 inci beuratna sakitar 0,56 ons ragrag tina jangkungna 50 inci (1,27m) dina permukaan luhur lénsa anu luhur. Dijieun ku matérial lénsa unik kalayan struktur molekular jaringan, ULTRA ...

TECHNOLOGY

Photochromic

Lensa Photochromic mangrupikeun lénsa anu warna na robih ku robih lampu luar. Éta tiasa ngahurungkeun poék gancang handapeun sinar panonpoé, sareng transmittance na turun sacara dramatis. Beuki kuat cahayana, warna hideung lensa beuki poék, sabalikna. Nalika lensa disimpen deui di jero rohangan, warna lénsa tiasa gancang diudar deui ka kaayaan transparan aslina. Anu ...

TECHNOLOGY

Super Hidropobia

Super hidrofobik mangrupikeun téknologi palapis khusus, anu nyiptakeun sipat hidrofobik dina permukaan lénsa sareng ngajantenkeun lensa salawasna beresih sareng jelas. Fitur - Ngusir kalembaban sareng zat berminyak berkat sipat hidrofobik sareng oleophobic - Ngabantosan nyegah panyebaran sinar anu teu dipikahayang tina élékoma ...

TECHNOLOGY

Palapis Bluecut

Palapis Bluecut Téknologi palapis khusus dilarapkeun kana lénsa, anu ngabantosan ngahalangan lampu biru anu ngabahayakeun, khususna lampu biru tina sababaraha alat éléktronik. Kauntungannana • Pangalindungan pangsaéna tina lampu biru tiruan • Penampilan lénsa optimal: transmisi tinggi tanpa warna konéng • Ngirangan sorotan ...

Warta Perusahaan

  • SILMO 2019

    Salaku salah sahiji acara anu paling penting dina industri ophthalmic, SILMO Paris diayakeun ti 27 dugi ka 30 Séptémber 2019, nawiskeun seueur inpormasi sareng nyorot kana industri optik-na-eyewear! Ampir 1000 paméré anu dipidangkeun dina acara éta. Éta mangrupikeun ...

  • Pameran optik internasional Shanghai

    The 20 SIOF 2021 Shanghai International Optics Fair SIOF 2021 diayakeun salami 6 Méi 8th 2021 di konperénsi Shanghai World Expo & Convention Center. Éta mangrupikeun pameran optik munggaran di Cina saatos pencét pandemik kovid-19. Nuhun ka e ...

  • Alam semesta parantos ngaluncurkeun kacamata hideung khusus

    Usum panas datang. Semesta parantos ngaluncurkeun kacamata hideung anu cocog pikeun nyumponan sarat anu béda pikeun konsumén. Naon waé anu anjeun butuhkeun kacamata hideung atanapi kacamata resép, kami tiasa nawiskeun jasa mandeg. Naon langkung ratus pilihan warna sayogi. Henteu ngan ukur standar ...

Sértipikat Perusahaan